Позиція Німеччини змінюється на користь України, – Зеленський

Новини 10 Квітня, 2022 72

Зеленський підписав указ про створення в областях військових адміністрацій

Головне зі звернення Президента Зеленського – пише Четверта студія.

▪️Попри усі зусилля росії знищити нас ми захищаємось. Відповідаємо на удари. Розвиваємо наші звʼязки з партнерами. Отримуємо допомогу. Забезпечуємо максимальну увагу світу до наших потреб. Впливаємо на глобальну дискусію. Пропонуємо і просуваємо нові санкції проти росії.

▪️росія виправдовується і заперечує. Намагається перекласти відповідальність, бреше – про вбивство в Бучі, про Краматорськ, про будь-яке наше зруйноване місто, спалене село. Це боягузство.

 ▪️Оборона, дипломатія, економіка, інформаційне протистояння, юридична відповідальність – на всіх напрямках у нас є алгоритми дій. Кожен державний посадовець знає свої завдання і повинен виконувати їх на сто відсотків.

▪️Сьогодні дванадцята річниця авіакатастрофи під Смоленськом, яка забрала життя президента Леха Качинського і представників польської еліти. У цей день ми солідарні з нашими польськими друзями та союзниками, які твердо стоять у протидії російській агресії.

▪️Говорив з канцлером Німеччини Олафом Шольцом про те, як притягнути до відповідальності усіх винних у воєнних злочинах, як посилити санкції проти росії, примусити їі шукати мир. Німецька позиція змінюється на користь України. 

▪️ 18 захисників України отримали державні нагороди, відзнаки героїв. Пʼятеро військовослужбовців Збройних Сил України, троє – звʼязківців Державної служби спеціального звʼязку і захисту інформації України, десять – поліцейських.

Коментарі

Позначки: