Пожежники врятували 75-річну львів`янку від смерті в вогні

Новини 07 Серпня, 2019 312

6 серпня о 12:52 до Служби порятунку «101» надійшло повідомлення про пожежу в м. Львів на вул. Вагонна. Пожежа виникла в двоповерховому цегляному житловому будинку.

Про це інформує Головне управління ДСНС України у Львівській області.

До місця події негайно виїхали рятувальники 2-ої та 4-ої державної пожежно-рятувальної частини м. Львова. На момент прибуття пожежно-рятувальних підрозділів до місця виклику, вся будівля була сильно задимлена. То ж вогнеборці включились в спеціальні засоби захисту органів дихання та зору й приступили до проведення робіт з ліквідації загорання.

В одній з кімнат, на ліжку, рятувальники виявили жінку, яка не могла самостійно покинути місце пожежі та винесли на свіже повітря де передали медикам. Внаслідок пожежі потерпіла – жінка 1944 року народження отримала опіки руки 2-3 ступеня, яку в стані середньої важкості госпіталізовано у міську клінічну лікарню швидкої медичної допомоги.

О 13:10 вогнеборці локалізували пожежу, та о 13:14 повністю ліквідували в складі двох ланок газодимозахисної служби. На пожежі вогнем знищено матрац на площі 1 кв.м.

До ліквідації пожежі залучили 14 чоловік особового складу та 3 одиниці спецтехніки.

Обставини події встановлюються.

Коментарі

Позначки: , ,