Повний локдаун: біля Оперного у Львові працює дитячий атракціон електричних машинок (ФОТО)

Новини 09 Січня, 2021 5 343

Фото ФБ/Зручне місто

Користувачі соцмереж повідомляють, що розвага користується. попитом, про заходи дезінфекції машинок та дотримання карантину – не йдеться

У Львові під час оголошення посиленого карантину, у центрі міста працює атракціон з прокату дитячих електричних машинок.

Як пише «Четверта студія», про це повідомляють користувачі соцмереж.

«Тим часом біля Оперного… Що ви думаєте на рахунок цього?»,- зазначається у  коментарі до світлин з місця події, які оприлюднено на сторінці спільноти «Зручне місто» у ФБ.

Як повідомлялося, користувачів незаконних дитячих електричних машинок біля Оперного театру у Львові будуть штрафувати. Відповідне рішення прийняв виконавчий комітет Львівської міськради під час засідання 30 жовтня.

Нагадаємо, що Львівська міська рада заборонила діяльність будь-яких атракціонів майже на всій території історичного центру міста ще у червні 2017 року. Тоді йшлося про площу Ринок, територію біля Оперного театру та кілька центральних кварталів, обмежених вулицями Торговою, Наливайка, Січових Стрільців, Словацького, Стефаника, Дудаєва, проспектом Шевченка, вулицями Герцена, Франка та Підвальною.

Згідно із положенням, на зазначених локаціях заборонено встановлювати надувні гірки, каруселі, тренажери, батути, а також здійснювати прокат дитячих автомобілів, гіроскутерів та ховербордів.

Раніше «Муніципальна варта» неодноразово вилучала у підприємців (Олег Спиридонов, – ред.) дитячі машинки, що їздять перед Оперним театром, та суд завжди повертав їх власникам.

 

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,