Потепління та дощі: Якою буде погода в Україні у вихідні

Новини 25 Вересня, 2021 86

У вихідні, 25-26 вересня, в Україні очікується підвищення температури повітря до +23 °C, зокрема на півдні та на Закарпатті, у решті регіонів – буде помірно тепло, від +14 до +19 °C. Місцями пройдуть дощі.

Як пише “Четверта студія”, про це повідомляє Суспільне.

За прогнозом Sinoptik.ua, у Києві у суботу буде похмуро з проясненнями, без опадів. У неділю очікується невеликий дощ, денна температура підвищиться до +15 °C. У понеділок буде ясно та до +14 °C.

У центрі країни вихідні будуть значно тепліші – до +19 °C, за винятком Полтавської області, де стовпчик термометра підніметься максимум до +14 °C. У суботу в Полтавській та Черкаській областях пройдуть дощі. На початку наступного тижня денна температура повітря становитиме не вище +15 °C, але сонця побільшає.

На півночі України синоптики прогнозують помірне тепло та більше сонця. У Чернігівській та Сумській областях на вихідних денна температура повітря становитиме +13…+14 °C, у Київській та Житомирській +15…+17 °C.

На сході України на вихідних потеплішає до +15…+18 °C, очікуються дощі. У понеділок вдень буде до +15 °C й також дощитиме.

У південних областях вдень температура повітря підвищиться до +23 °C та частіше виглядатиме сонце.

На заході країни у суботу та неділю повітря прогріється до +23 °C, очікується мінлива хмарність. У понеділок, 27 вересня, у Закарпатській та Чернівецькій областях збережеться тепла погода, проте в Луцькій та Тернопільській областях денна температура не перевищить +15 °C.

Коментарі

Позначки: ,