Потап та дядя Вадя випустили пісню про шлях військових, які проходять реабілітацію

Новини 24 Грудня, 2023 66

З перших днів війни співак активно виступає на концертах, аукціонах та благодійних вечорах в підтримку України в різних куточках світу

Співак та продюсер розповідає, що на новий трек “Дощ” його надихнуло знайомство з одним із українських військових, яке переросло в історію цього треку.

З перших днів війни співак активно виступає на концертах, аукціонах та благодійних вечорах в підтримку України в різних куточках світу. На одному із таких благодійних вечорів в Чикаго, який відбувся за підтримки Генерального Консульства України в Чикаго та багатьох благодійних фондів, артистам вдалось зібрати близько 19 мільйонів гривень, які були направлені на протезування військових.

В літаку з Чикаго Потап познайомився з бійцем, який вже пройшов етап протезування і летів до своїх близьких.

— Ми розговорились з цим хлопцем, він розказав мені, що по поверненню додому, незважаючи на протез та травму, він планує повертатись у стрій. Ця його безстрашність, жага бути на передовій зі своїми хлопцями, продовжувати захищати країну неймовірно надихнули мене. Після цієї зустрічі я і написав пісню “Дощ”, вона про цього військового, а також про наших захисників, які пройшли складний процес протезування — розповідає Потап. — Іноді реабілітація наших захисників триває дуже довго і тільки через декілька років вони мають можливість повернутись до нормального життя. І наш обов’язок усіма можливими силами полегшувати цей процес. Бо найменше, що ми можемо — це постійно допомагати хлопцям, які ризикують своїм життям заради нашої свободи!

Коментарі

Позначки: