Порушення кримінальної справи проти Байдена – дії агентури РФ в Україні, — Головань

Новини 27 Січня, 2021 93

Фото з відкритих джерел

Порушенням справи проти Байдена є спробою агентів впливу Російської Федерації виконати завдання держави-агресора і зруйнувати співробітництво України з іноземними союзниками.

Як пише “Четверта студія”, про це в ефірі “Прямого” заявив адвокат Петра Порошенка Ігор Головань.

“Ми з вами почали більш-менш регулярно зустрічатися десь з травня місяця 2019-го. І з самого початку тема наших розмов була яка? Що агенти впливу Російської Федерації тут діють. А ці всі розмови про те, що вони борються з Порошенком – це правда тільки в тому, що вони борються з Порошенком як з лідером опозиції, як з проукраїнським політиком. А насправді агенти впливу Російської Федерації виконують завдання держави-агресора і борються з Україною незалежною, і, відповідно, одним з напрямків цієї боротьби є руйнація співробітництва України з союзниками. А особливо з таким союзником, як Сполучені Штати Америки”, – сказав Головань.

Він зауважив, що з боку Деркача та Портнова є й розмови про зовнішнє управління, і всі ці фейкові заяви про злочини, які з’являються так своєчасно і так оперативно обробляються представниками правоохоронних органів.

“Тут дуже цікава виходить історія. Ми всі зараз спостерігаємо цей непідробний жах “слуги народу” Дубінського після того, як його таки визначили, на мою особисту думку, цілком по заслугах в санкційний список США. І ми ж розуміємо, що Деркач і Дубінський – це не останні потенційні санкційні особи, не останні кандидати на супротивників такого суб’єкта міжнародного, як США. І ми подивимося, якою буде реакція інших учасників всіх цих махінацій”, – додав Головань.

Як відомо, 20 травня 2020 року під час прес-конференції президент Зеленський публічно прокоментував так звані “плівки Деркача”, заявивши, що Генпрокурор Ірина Венедіктова вже відкрила провадження. Він зазначив, що правоохоронні органи мають реагувати на інформацію з цих аудіозаписів.

“Про Порошенка і Байдена, так, я чув, я прокоментую. Думаю, це не останній дзвоник, який побачать українці. Реагувати має прокуратура, правоохоронні органи. Генеральний прокурор України ще вчора зареєструвала кримінальне провадження за заявою депутата Деркача, будуть розслідувати”, – сказав Зеленський.

Коментарі

Позначки: , ,