Порошенко звернувся до українців: ми народжені, щоб бути вільними

Новини 21 Листопада, 2019 195
Президент Порошенко у Львівській опері, фото Назарій Юськів, 4studio.com.ua

Президент Порошенко у Львівській опері, фото Назарій Юськів, 4studio.com.ua

Порошенко привітав українців з Днем гідності і свободи

П’ятий президент України, лідер “Європейської солідарності” Петро Порошенко привітав українців з Днем гідності і свободи. Відповідне відеозвернення Порошенко опублікував на своєму Facebook, пише РБК-Україна.

“Свобода – це можливість жити у власній незалежній державі. Гідність – це сильна українська армія, якою ми пишаємося і яка вже шостий рік поспіль захищає право українців бути вільними. Свобода – це демократія, право вільного вибору. Гідність – це право на власну думку, яке ніхто не може обмежити кримінальною відповідальністю за поширення недостовірної інформації”, – заявив Порошенко.

Крім того, на його думку, свобода – це можливість вільно подорожувати Європою і усім світом, а гідність – це перспектива стати повноправним членом Європейського союзу та НАТО.

“Свобода і гідність – це радість говорити рідною мовою, ходити до своєї церкви і знати свою історію. А ще це поважати права інших. Ми довели, що вміємо захищатися. Хто б не зазіхав на наші вольності чи ззовні, чи зсередини. Ми народжені, щоб бути вільними. Вітаю вас з Днем гідності і свободи, дорогі українці. Слава Україні!”, – заявив політик.

З Днем Гідності та Свободи!

Свобода – це можливість жити у власній незалежній державі. Гідність – це сильна українська армія, якою ми пишаємося і яка вже шостий рік поспіль захищає право українців бути вільними. Свобода – це демократія, право вільного вибору. Гідність – це право на власну думку, яке ніхто не може обмежити кримінальною відповідальністю за поширення недостовірної інформації. Свобода – це можливість вільно подорожувати Європою і усім світом. Гідність – це перспектива стати повноправним членом Європейського Союзу та НАТО.Свобода і гідність – це радість говорити рідною мовою, ходити до своєї церкви і знати свою історію. А ще – це поважати права інших. Ми довели, що вміємо захищатися. Хто б не зазіхав на наші вольності іззовні чи зсередини. Ми народжені, щоб бути вільними.Вітаю вас з Днем Гідності і Свободи, дорогі українці. Слава Україні!

Опубліковано Петром Порошенком Середа, 20 листопада 2019 р.

Коментарі

Позначки: , ,