Порошенко здатний гарантувати безпеку України, а інші кандидати можуть повернути нас під вплив Росії, – аграрії Львівщини

Новини 22 Березня, 2019 100

Президент України Петро Порошенко здатен гарантувати безпеку України у той час, як деякі з інших кандидатів, що йдуть на президентські вибори, можуть повернути нас під вплив Росії.

Про це йдеться у зверненні представників великого аграрного бізнесу Львівщини щодо майбутнього розвитку галузі.

Звернення аграрії Львівської області. Фото 4studio    

У документі наголошують, що Україна затвердилась на міжнародний арені як суб’єкт, а не об’єкт міжнародної політики, що вдалось зробити завдяки правильній міжнародній політиці Президента України Петра Порошенка.

“Задля збереження країни і правильного розвитку нашої держави ми, аграрії Львівщини, підтримуємо кандидатуру Петра Порошенка на президентських виборах”, – йдеться у документі.

Звернення аграрії Львівської області. Фото 4studio

Звернення аграрії Львівської області. Фото 4studio

“У тому числі завдяки безвізу Львівська аграрна палата мала можливість за останні 5 років співпрацювати з Французькою, Німецькою та Польською сільськогосподарськими палатами, обмінюватись делегаціями, що головне, а лише у Львівській області є 800 фермерів”, – зазначив доктор економічних наук, професор, завідувач кафедри економіки підприємства, інновацій та дорадництва в АПК імені І.В.Поповича, Львівський університет ветеринарної медицини та біотехнологій імені С.З.Гжицького Павло Музика.

“Ми маємо надію, що команда Петра Порошенка продовжить початі нею реформи та при обранні на наступний термін доведе до завершення земельну реформу та децентралізацію”, – додав Музика.

Звернення аграрії Львівської області. Фото 4studio

“Створення стабільних умов для ведення аграрного бізнесу та земельна децентралізація сприяє наповненню місцевих бюджетів, що робить функціонування нашого бізнесу прозорішим та простішим”,  – заявила Наталія Гончар, заступник директора ТОВ “Захід-Агро МХП”.

Звернення аграрії Львівської області. Фото 4studio

“Хочу виокремити експорт сільськогосподарської продукції, який в цей складний період для нашої країни прогнозовано знизився, за останній рік відчутно зріс, в порівнянні з минулим роком на 21% і далі продовжує рости, а це означає не лише, що ринок не впав, а зумів зміцнитись та розвивається”, – додала Наталія Гончар.

Окрім бізнесової складової на зустрічі аграрії говорили також і про духовний аспект розвитку держави:

“Мої батьки виховали мене в патріотичному дусі, тож я буквально вичитую рядки, де йдеться про те, скільки парафій вже перейшло до нової Української православної церкви. Що б не говорили, одна із основ державності – це є церква і нарешті наша церква стає українською й ми зміцнюємось у своїх українських позиціях”,  – сказав директор СОК “Добротворець” Володимир Слюз.

Звернення аграрії Львівської області. Фото 4studio

Додамо, що загалом звернення підтримали близько 50 фермерських господарств Львівської області.

 

Коментарі

Позначки: , ,