Порошенко заявив, що вирішив залишитись в політиці для того, щоб захисти український народ і державу

Новини 01 Червня, 2019 66

Фото: ФБ/Петро Порошенко

Екс-президент України, голова партії ”Європейська солідарність” Петро Порошенко заявив, що вирішив залишитись в політиці для того, щоб захисти український народ і державу від дій, що суперечать курсу на зміцнення національної ідентичності.

Про це він повідомив 31 травня на партійному з’їзді в Києві, – передає УНІАН.

«Заради України ми будемо робити все, щоб захистити нашу землю, наш народ та нашу державу. Ніхто з нас не хоче, щоб «український корабель» сів на мілину, щоб він розбився об риф, але будь-які дії, які суперечать курсу на остаточний розрив з російським колоніальним минулим України, які суперечать курсу на зміцнення національної ідентичності, будь-які атаки на українську мову чи на нашу церкву отримають відсіч від нашої політичної сили. Для того я залишаюсь в політиці і наша партія йде на вибори», – заявив Порошенко.

За словами Порошенка, його соратники не бояться і ніколи не боялися виборів. «Ми йдемо не за посадами, ми йдемо, щоб захистити ті досягнення, які відбулися за 5 років, досягнення державотворення, і не лише в питаннях армії, мови і віри. Ми маємо не допустити розвороту України назад до РФ. Ми йдемо для того, щоб Україна продовжила рух на членство в Європейському Союзі (ЄС) та НАТО, щоб не допустити російського реваншу», – підкреслив він.

Також Порошенко відзначив, що абревіатура нової політичної сили (”ЄС”) невипадкова, оскільки ця назва найкраще віддзеркалює основну стратегічну мету.

 

Коментарі

Позначки: ,