Порошенко: Я закликаю кожного стати «україноботом»

Новини 17 Квітня, 2019 83

Фото: president.gov.ua

«Я не закликаю нікого бути «порохоботом»… Але я зараз закликаю кожного стати «україноботом». Любити Україну. Бо ризики, які зараз концентруються, коли ми нібито намагаємося погратися в це – ціна буде надзвичайно високою», – сказав Президент України Петро Порошенко під час прямого ефіру на телеканалі «112 Україна» у програмі «Пульс», участь у якій мав також брати кандидат Зеленський.

Про це повідомляє прес-служба Глави держави.

Як зазначається, Глава держави зауважив, що Україна була об’єктом дуже потужної атаки елементів гібридної війни, починаючи з фейкових новин: «І фінансування цих фейкових новин є дуже потужним».

«Але я хотів би подякувати дуже відповідальному вибору українців. Що незважаючи на фейкові новини з Росії, незважаючи на потужну критику діючої влади, не завжди обґрунтовану, де 80% всіх повідомлень, за оцінками Інституту масової інформації, стосувалася мене особисто, і навіть у цих умовах ми бачимо зараз, що майже 40% готові проголосувати за мене», – наголосив Глава держави.

Петро Порошенко додав: «Ці п’ять років були найважчими в новітній українській історії. І левова частина цих навантажень лягла на плечі українського народу». Він нагадав, як у 2014 році ми віддавали всі кошти платників податків на побудову нової армії.

«Результати цього сьогодні очевидні. Але, що від цього постраждало? Рівень життя людей», – зазначив він, наголосивши, що платники податків сьогодні сплачують воєнний збір та перераховують 6% ВВП на армію.

За його словами, Росія вдавалася і до інших елементів гібридної війни, закривши свої ринки для української продукції. Однак, він зазначив, що Україні вдалося подолати цю перешкоду, залучивши іноземні інвестиції у розвиток виробництва та досягнувши економічного зростання.

«Це економічне зростання має відображатись абсолютно чітким результатом – зростанням добробуту людей. Зростання економіки має бути відчутним у кишені звичайного українця. І на сьогоднішній день у нас з’явилася ця можливість», – підкреслив Президент.

 

Коментарі

Позначки: ,