Порошенко витратив на благодійність та підтримку української армії 1,5 млрд гривень

Новини 04 Січня, 2020 1 270
Петро Порошенко. Фото: Європейська Солідарність.

Петро Порошенко. Фото: Європейська Солідарність.

П’ятий Президент України Петро Порошенко за чотири роки витратив на благодійність та підтримку української армії 1,5 мільярди гривень.

Про це в глава держави заявив в інтерв’ю українським телеканалам, пише Прямий.

“Я чотири роки не виводив дивіденди. Я чотири роки витрачав гроші лише в напрямку благодійної допомоги. І сьогодні обсяги моєї благодійної допомоги дорівнюють півтора мільярди гривень. Значна частина з них – це підтримка української армії”, – повідомив президент Петро Порошенко.

Петро Порошенко також відповів на запитання, з яких джерел фінансується його виборча кампанія. “Я можу вам відверто сказати, що виборча президентська кампанія є дуже недешева справа. Той, хто вам скаже, що для цього буде достатньо 50, 60, 70 млн грн. – це неправда. Якщо це повномасштабна розгорнута кампанія. Це нечесно по відношенню до виборців”, – зазначив він, додавши, що витратив вже більше.

“Я маю одне джерело – це є мої кошти, з яких заплачені податки, які мають чітке визначення джерела походження, які надходять на мій рахунок, які декларуються в електронних деклараціях. І сьогодні можна просто легко перевірити скільки задекларовано”, – підкреслив глава держави.

Коментарі

Позначки: