Порошенко виступив у центрі Львова (ВІДЕО)

Новини 16 Липня, 2019 321
Порошенко виступає у центрі Львова. Фото: Ольга Матейчик.

Порошенко виступає у центрі Львова. Фото: Ольга Матейчик.

У центрі Львова триває концерт “Мова об’єднує”.

Про це інформуж прес-служба “Європейської Солідарності” у Львові.

“Символічно, що закон про мову вступає в силу в річницю ухвалення Декларації про державний суверенітет України. У тому історичному документі вперше чітко сформульований обов’язок держави – забезпечити функціонування української мови у всіх сферах суспільного життя”,- йдеться в дописі.

Хтось державний статус сприймає для галочки, буквально, як мову для чиновників. А для нас це не формальність, для нас мова, як віра та армія – фундамент державності.

Ми з вами любимо українську мову. Це – найбільший наш скарб, який ми примножимо та передамо наступним поколінням. Мова об’єднує!

Символічно, що закон про мову вступає в силу в річницю ухвалення Декларації про державний суверенітет України. У тому історичному документі вперше чітко сформульований обов’язок держави – забезпечити функціонування української мови у всіх сферах суспільного життя. Хтось державний статус сприймає для галочки, буквально, як мову для чиновників. А для нас це не формальність, для нас мова, як віра та армія – фундамент державності.Ми з вами любимо українську мову. Це – найбільший наш скарб, який ми примножимо та передамо наступним поколінням. Мова об'єднує!

Опубліковано Петром Порошенком Вівторок, 16 липня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,