Порошенко: Вимагаємо у президента Зеленського підписати закон про державне визнання і підтримку «Пласту»

Новини 14 Серпня, 2019 131
Крим обов’язково повернеться в Україну, - Порошенко

Крим обов’язково повернеться в Україну, - Порошенко

Президент Володимир Зеленський має підписати закон «Про державне визнання і підтримку Пласту – Національної скаутської організації України», тому що «Пласт» – це організація, яка системно виховує справжніх патріотів України, – про це на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook написав п’ятий президент України, лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко.

«Пам’ятати і берегти минуле, але дивитись і жити заради майбутнього». Це – основне гасло найстарішої української скаутської організації «Пласт», майбутнє якої зараз ми маємо зберегти і захистити.

«Пласт», який об’єднав тисячі молодих українців, відіграє важливу роль у вихованні відданих державі патріотів. Пластуни Марк Паславський, Віктор Гурняк, Євген Подолянчук, Микола Гордійчук, Андрій Білик віддали своє життя, захищаючи Україну від російських агресорів», – наголосив п’ятий президент України.

Свідомі українці мають долучитися до флеш-моба в соціальній мережі Facebook та закликати Володимира Зеленського підписати закон, – наголосив лідер «Європейської Солідарності».
«Глибоко розуміючи значення пластунського руху для України, я і Європейська Солідарність вимагаємо у президента Зеленського підписати закон про державне визнання і підтримку «Пласту».

Долучаюся до флешмобу #ПідписуйТЕзаконПроПласт і запрошую усіх свідомих громадян», – написав Петро Порошенко.

Коментарі

Позначки: , ,