Порошенко у Львові закликав об’єднатися проти фальсифікацій влади на виборах

Новини 10 Листопада, 2020 143

Петро Порошенко у Львові. Фото: Четверта студія.

Меморандум проти фальсифікації результатів виборів, які підписали кілька політичних сил у Львові, це важливий сигнал владі.

Про це лідер «Європейської Солідарності», п’ятий Президент Петро Порошенко заявив під час поїздки у Львів, де він підтримав Софію Федину та Марусю Звіробій перед судом за позовом Зеленського, пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу “ЄС”.

«Я хочу подякувати молодій, політичній силі – «Варті» яка вчора ініціювала, і «Європейська Солідарність», і «Свобода», і «Голос» підтримала цю ініціативу і підписала меморандум. Ми не допустимо фальсифікацій виборів, які вони роблять, забороняючи оприлюднювати результати по ДВК і підписуючи фальшиві протоколи щодо уточнених результатів з однією метою – коли народ відмовив їм в довірі, вони фальсифікаціями, як в часи Януковича, намагаються затягнути «за волосся» «Слуг» у Львівську міську раду. Так само вони роблять в Тернополі, так само вони чинять у Київській області. Так само вони чинять по всій Україні, перетворюючи нас в придаток Російської імперії», – говорить Порошенко.

«Вчорашній меморандум точно сказав – ми не дамо змінити волевиявлення львів’ян , змінити волевиявлення українців. Збережемо демократію», – наголосив Порошенко.

Він також зауважив, що не всі політичні сили приєднались до меморандуму і готові захищати волевиявлення львів’ян, оскільки бояться роздратувати партію влади. «Але львів’яни у всьому розберуться. Львів’ян не обдуриш!», – переконаний п’ятий Президент.

«Львів’яни, ми вас дуже любимо. Ви круті, ви розумні і з вас починаються зміни в Україні. Це Синютка так сказав – і я повністю це підтверджую. Ви все зрозуміли ще рік тому в 2019-му. Підсумки виборів стверджують, що єдина політична сила, яка більш ніж в двічі наростила свою підтримку, – це «ЄС». Це дякуючи вам, дорогі львів’яни. Ви розумні, мудрі, у вас дуже серце болить за Україну. Архімед сказав: дайте мені точку опори і ми перевернемо світ. Ця точка опори для всіх українців – є Львів. І я переконаний, що Львів це продемонструє 22 листопада», – наголосив Петро Порошенко.

Коментарі

Позначки: , ,