Порошенко у Львові відвідав захисників, що проходять реабілітацію (ВІДЕО)

Новини 01 Листопада, 2019 1 653

Петро Порошенко з візитом у Львові .фото 4studio

Героїчна цілодобова праця колективу Військово-медичного клінічного центру Західного регіону відома всій Україні. Я не раз чув на фронті слова подяки лікарям. Не так давно до наших спеціалістів приєдналися канадські медики, щоб проводити операції найскладнішим пацієнтам з фронту.

Про це у Фейсбуці пише п’ятий Президент України Петро Порошенко, пише Четверта студія.

“Щасливий сьогодні провідати наших захисників. Радий, що вони сповнені сил та оптимізму. Це, як кажуть лікарі, – запорука скорішого одужання. Говорили з хлопцями про розведення військ. Маємо зробити все, щоб не допустити здачі української землі, яку наші бійці захищають ціною життя та здоров’я”, – написав Порошенко.

Він додав: “Низько вклоняюся воїнам, що зберегли Україну. Та щиро вдячний українським лікарям, які піклуються про наших Героїв”.

Петро Порошенко відвідав захисників, що проходять реабілітацію

Героїчна цілодобова праця колективу Військово-медичного клінічного центру Західного регіону відома всій Україні. Я не раз чув на фронті слова подяки лікарям. Не так давно до наших спеціалістів приєдналися канадські медики, щоб проводити операції найскладнішим пацієнтам з фронту. Щасливий сьогодні провідати наших захисників. Радий, що вони сповнені сил та оптимізму. Це, як кажуть лікарі, – запорука скорішого одужання. Говорили з хлопцями про розведення військ. Маємо зробити все, щоб не допустити здачі української землі, яку наші бійці захищають ціною життя та здоров'я. Низько вклоняюся воїнам, що зберегли Україну. Та щиро вдячний українським лікарям, які піклуються про наших Героїв.

Опубліковано Петром Порошенком Пʼятниця, 1 листопада 2019 р.

Коментарі

Позначки: ,