Порошенко у Луцьку (ВІДЕО)

Новини 28 Червня, 2019 256

Скриншот відео

П`ятий Президент України та лідер партії «Європейська Солідарність» Петро Порошенко побував у Луцьку.

Як повідомляє прес-служба партії «Європейська солідарність», разом з Петром Порошенком до Луцька завітала його команда  — Андрій Парубій, легендарний кобриг 95-ї десантної бригади Михайло Забродський, блогери Андрій (Полтава) Карпов, Денис П’ятигорець та кандидати в народні депутати від Волині.

«Вітаю чарівний Луцьк! Відчуваю вашу потужну підтримку. Без сумніву, наше завдання – рішуче рухатись вперед. І цей шлях ми впевнено пройдемо разом!»,- написав на своїй сторінці у Facebook.

Вітаю чарівний Луцьк!Відчуваю вашу потужну підтримку. Без сумніву, наше завдання – рішуче рухатись вперед. І цей шлях ми впевнено пройдемо разом!

Опубліковано Петром Порошенком Четвер, 27 червня 2019 р.

Повернення РФ в ПАРЄ – перший крок для того, щоб росіяни почали добиватися визнання незаконної анексії Криму і окупації Донбасу.Неправда, що санкції були скасовані півроку тому. Кожен раз наша команда добивалася продовження санкцій, хоч як це було нелегко. Демарш нашої дипломатичної команди в ПАРЄ був абсолютно виправданий – це продовження тиску, щоб до цього питання повернулися. Сподіваюся, що наша делегація матиме консультації з президентом і МЗС, щоб на наступну сесію прийняти скоординовану з нашими партнерами позицію. Ми не допустимо, щоб ця ракова пухлина розповсюдилась і призвела до зняття санкцій і в інших форматах. Команда Європейська Солідарність буде робити все можливе, щоб зберегти державу!

Опубліковано Петром Порошенком Четвер, 27 червня 2019 р.

Коментарі

Позначки: , , ,