Порошенко протистояв Путіну, а Зеленський заглядає йому в очі, – нардеп

Новини 21 Травня, 2020 945
Зеленський і Путін. Фото: відкриті джерела.

Зеленський і Путін. Фото: відкриті джерела.

За Порошенка відбудувалась армія, посилювалась оборона України та міжнародна підтримка і не було жодних переговорів з Росією без участі України. За Зеленського все це повністю зруйновано. Тож ці два президенти дійсно відрізняються.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на прес-службу “ЄС”, про це написав народний депутат фракції «Європейська Солідарність» Володимир Ар’єв на сторінці у соціальній мережі Фейсбук.

Депутат прокоментував слова Зеленського про те, що він «фізіологічно відрізняється» від п’ятого Президента України Петра Порошенка.

«Зеленський дійсно відрізняється від Порошенка. Порошенко посилював оборону України від агресора, Зеленський здає зайняті Збройними Силами українські території»,- зазначив він.

Володимир Ар’єв також підкреслив: «Порошенко відновив армію від повного розвалу до програми власних крилатих ракет, при Зеленському ракетна програма зупинена і новий міністр відмовляється від стандартів НАТО».

Також депутат наголосив, що Петро Порошенко створив міжнародну антипутінську коаліцію, а Зеленський її майже розвалив.

«Порошенко протистояв Путіну, Зеленський заглядає покидьку в очі», – підкреслив Володимир Ар’єв.

Він також наголосив, що за Порошенка діяв принцип «нічого про Україну без України», при Зеленському це змінилось.

«При Порошенку почали піднімати з дна економіку країни після мародерів Януковича і російської окупації, при Зеленському позитивні зміни просвистіли і почався серйозний спад», – також додав представник фракції.

«І наостанок. Порошенко розумний. Фізіологічно», – резюмував депутат.

Коментарі

Позначки: , , ,