Порошенко полетів відпочивати на Кіпр

Новини 03 Травня, 2021 864
Петро Порошенко

Петро Порошенко

Офіс Президента поставив завдання відрядити на Кіпр працівників ГУР та СЗР

П’ятий Президент України та лідер партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко відбуває на чотириденний відпочинок на Кіпр.

Про це повідомила прес-служба політичної партії “Європейська Солідарність”, пише “Четверта студія”.

У “ЄС” розповіли, що Офіс Президента вже кілька років веде незаконне спостереження за лідером опозиції Петром Порошенком та нелегально і безсоромно використовуючи для цього правоохоронні органи та спецслужби.

“Після зрадницького зриву спецоперації із затримки російських бойовиків з приватної армії Вагнера та ганебного провалу із викраденням судді Чауса в Молдові, Зеленський послав своїх вуаєристів підзирати за Порошенком на Кіпр.

Задля економії бюджетних ресурсів пропонуємо Офісу Президента надати особисту електронну адресу Зеленського, і Порошенко може надсилати фоторепортажі та відеозвіти безпосередньо йому, коли вже такий інтерес”, – йдеться у повідомленні.

У політсилі нагадали, що у березні цього року стеження МВС за собою виявив як справжній профі колишній заступник голови СБУ, а нині депутат Київради від «ЄС» Віктор Кононенко. А влітку минулого року «Європейська Солідарність» встановила і задокументувала спостереження ДБР за партійним офісом.

“В обох випадках влада не дозволяє правоохоронцям належним чином розслідувати ці інциденти, що не залишає сумнівів в тому, що замовником зазначених протиправних дій є особисто Зеленський”, – повідомила ЄС.

Коментарі

Позначки: , ,