Порошенко подякував львів’янам за підтримку Олега Синютки (ВІДЕО)

Новини 29 Жовтня, 2020 1 001

Петро Порошенко з візитом у Львові, фото 4studio

П’ятий президент України, лідер політичної партії “Європейська Солідарність” Петро Порошенко подякував львів’янам за підтримку Олега Синютки як кандидата на голову Львівської ОТГ.

Про це Порошенко написав на своїй сторінці у Фейсбуці, повідомляє “Четверта студія”.

“Щиро дякую львів’янам – щирим, активним і дуже розумним – які віддали свої голоси за “Європейську Солідарність”. Наша команда впевнена, що патріотизм, професіоналізм і самовіддана праця зможуть змінити на краще Львів, а Львівська ОТГ стане прикладом для всієї України”, – йдеться у дописі.

За словами Петра Порошенка, другий тур виборів – це шанс сказати, що львів’яни хочуть жити в іншому Львові.

“Олег Синютка – це розвиток міста, використання його потенціалу і гідне представництво політичних поглядів містян. Це професіоналізм, господарність, чесність, вирішення нагальних проблем міста і людей та підтримка всієї «Європейської Солідарності» – найпотужнішої проєвропейської політичної сили та її найкращої парламентської фракції. Дякую, що вибираєте політичну силу, яка зможе зробити все для збереження і розвитку України. Політичну силу, яка чітко реалізує рух України до Європейського Союзу та НАТО. Дякую, що вибираєте «Європейську Солідарність!»”, – наголосив Порошенко.

Коментарі

Позначки: , , ,