Порівняння різних процедур інтимної пластики: що вибрати

Новини 01 Лютого, 2024 47

Для зміцнення мʼязів тазового дна пластичні хірурги рекомендують проводити комплекс консервативних та оперативних методик

Сучасна процедура інтимної пластики зовнішніх статевих органів жінки дозволяє обирати, які саме види й методики будуть застосовані для відновлення естетики інтимних зон. Така багатоваріантність означає, що будь-які проблеми та дефекти будуть успішно усунені.

На першій консультації спеціаліст діагностує наявні показання до інтимної пластики, що часто доповнюються особистими відчуттями, спостереженнями та побажаннями пацієнта, а далі формується індивідуальний протокол досягнення здорового та естетичного виду зовнішніх статевих органів жінки.

Найбільш популярною серед пацієнтів клінік пластичної хірургії та косметології є лабіопластика в Києві, що розвʼязує основні питання щодо зовнішнього вигляду великих і малих статевих губ. У випадку, коли пацієнт має додаткові побажання та показання до корекції інтимних зон, спеціалісти проводять:

  • лазерне інтимне відбілювання;
  • кліторопластику;
  • гіменопластику;
  • відновлення функції мʼязів тазового дна.

Яка із методик підійде саме під вашу ситуацію — спробуємо розібратися шляхом детального огляду кожної із процедур.

Лабіопластика

Цей вид оперативного малоінвазивного втручання проводиться для корекції великих та малих статевих губ. Використовуючи лазерні технології, метод класичної хірургічної резекції тканин, ліпосакції, ліпофілінгу чи контурної пластики філерами, спеціаліст усуває:

  • асиметрію;
  • гіпертрофію;
  • вроджені дефекти статевих губ;
  • набуті деформації мʼяких тканин після пологів;
  • наслідки вікових змін;
  • сексуальний, фізичний, психологічний дискомфорт.

Лазерне інтимне відбілювання

Інноваційна процедура у сфері омолодження та естетизації інтимних зон, що дозволяє усунути пігментовані темні ділянки шкіри та тканин в області лобка, статевих губ, міжсідничної складки, лінії живота та пахвової області. Лазерне оновлення шкіри забезпечує регенерацію нових клітин, синтез колагену та еластину, а також цілковите омолодження шкірного покриву визначених зон.

Кліторопластика

Змінити розміри клітора, повернути йому первинний природний вигляд допоможе процедура кліторопластики. Часто ця методика реалізується шляхом використання філерів з гіалуроновою кислотою, які наповнюють порожній простір клітора та його верхню частину.

Відновлення функції мʼязів тазового дна

Для зміцнення мʼязів тазового дна пластичні хірурги рекомендують проводити комплекс консервативних та оперативних методик, які допоможуть вилікувати кожен із видів цієї патології. Група мʼязів тазового дна утримує статеві органи, тому їх задовільна функціональність обовʼязкова для здорової життєдіяльності пацієнта.

Гіменопластика

Найінтимніша процедура з усіх згаданих у статті — це гіменопластика. Полягає у відновленні цноти або її імітації. Показань до проведення такого виду пластики немає, але надзвичайна кількість жінок користується можливістю гіменопластики для нового сексуального досвіду та внесення різноманітності в інтимне життя з партнером. Чому б ні?

Коментарі

Позначки: