Попередні результати місцевих виборів на Львівщині: хто переміг

Новини 02 Листопада, 2021 944

Зоряна Павлів. Фото 4studio

31 жовтня у чотирьох округах Львівської області відбулися проміжні вибори депутатів. На них обирали чотирьох депутатів та двох нових голів громад.

Про попередні результати виборів у коментарі Суспільному повідомила начальниця відділу адміністрування Державного реєстру виборців апарату Львівської ОДА Зоряна Павлів, пише Четверта студія.

На виборах обирали голову Комарнівської громади. Там 39 % голосів віддали за самовисуванця Ігоря Черевечника. Активність виборців становила 43,2%. Позачергові вибори у Комарно відбулися, через те, що попередній міський голова Іван Рубаха пішов у відставку.

Обирали і сільського голову у Шегинях. Попередній сільський голова Шегинь Ігор Кривейко помер. Новою сільською головою стала Оксана Павлуцьо. За неї проголосували 67% виборців. Оксана Павлуцьо висувалася від партії “ЄС”.

Також обрали чотирьох депутатів. У Розвадові переміг Андрій Оленич. Він самовисуванець. За нього віддали голоси 24,8% виборців.

У Новому Калинові вибори відбувалися у двох округах. В окрузі №1 перемогла Валентина Самардак. За неї проголосували 37% виборців. Валентина Самардак самовисуванка. А в окрузі №5 переміг Олег Домчак, самовисуванець. За нього проголосували 65% виборців.

У Судовій Вишні переміг Андрій Івашко. За нього віддали свій голос 35%. Він висувався від партії “Слуга народу”.

Коментарі

Позначки: , , ,