​Понад 200 учнівських команд з Дрогобиччини беруть участь у проекті «Пліч-о-пліч»

Новини 05 Лютого, 2024 29

Змагання проходитимуть з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування, черліденг, у яких беруть участь хлопці та дівчата

Завершилася реєстрація на наймасштабніші учнівські змагання країни «Пліч-о-пліч Всеукраїнські шкільні ліги». Спочатку змагання відбувалися на рівні шкіл, а от у лютому-березні стартують змагання серед територіальних громад, районів, областей та України.

Про це пише Четверта студія з посиланням на пресслужбу ЛОВА.

Як повідомляють в управлінні гуманітарної політики Дрогобицької РВА, 211 команд-учасників із 5 громад Дрогобицького району зареєструвалися для участі в проєкті «Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч».

Змагання проходитимуть з пʼяти видів спорту: баскетбол, волейбол, футзал, спортивне орієнтування, черліденг, у яких беруть участь хлопці та дівчата. 

Дрогобицька громада зареєструвала 80 команд-учасників, серед них: 30 із футзалу, 18 із баскетболу, 16 із волейболу, 9 зі спортивного орієнтування, 7 із черлідингу.

Бориславська громада зареєструвала 54 команди-учасники, серед них: 21 з волейболу, 13 з баскетболу, 12 з фут залу, 6 з черлідингу, 2 зі спортивного орієнтування.

Трускавецька громада зареєструвала 30 команд-учасників: 12 з волейболу, 12 з баскетболу, 6 з фут залу. Східницька громада –  24 команд-учасників, а Меденицька – 23.

Тим часом зареєстровані команди почали активну підготовку. Адже вже незабаром стартує наступний етап масштабного спортивного дійства для українських школярів.

«Всеукраїнські шкільні ліги Пліч-о-пліч» — це спільна ініціатива Офісу президента, Міністерства освіти та науки, а також Міністерства молоді та спорту. Шкільні ліги проходять під гаслом «Разом переможемо».

Коментарі

Позначки: