Помер професор Львівської політехніки, якого відмовились госпіталізувати з підозрою на коронавірус

Новини 06 Червня, 2020 17 159

Професор Львівської політехніки Олександр Міняйло, у якого було двостороннє запалення легень та підозра на коронавірус, помер у лікарні близько третьої години.

Як пише “Четверта студія”, про це Львівському порталу повідомив його внук Андрій Міняйло.

«Сьогодні о третій годині дідусь помер. Вдячний, що він хоч останню добу побув під кваліфікованим наглядом медиків, а його муки були знеболені», – повідомив Андрій Міняйло.

Сімейний лікар підозрює у 87-річного львів’янина коронавірус, а також діагностував двосторонню пневмонію, а «швидка», яка приїхала на виклик, відмовила у госпіталізації, бо начебто у лікарнях Львова немає місць.

Львівський портал звернувся за коментарем до керівниці міського штабу боротьби із коронавірусом Галини Слічної. Посадовиця була відверто подивована цією ситуацією і запевнила, що лікарні Львова продовжують приймати хворих із підозрою на COVID-19.

Невдовзі після розмови із журналістом Львівського порталу Галина Слічна зателефонувала знову і повідомила, що за 87-річним Олександром Міняйлом вже виїхала карета швидкої допомоги. Чоловіка госпіталізували у 8-му лікарню.

Коментарі

Позначки: ,