Поляки їдуть до Трускавця, щоб укласти шлюб за добу

Новини 19 Березня, 2021 288

фото: Джерела Трускавця

Шлюб за добу, зареєстрований у Трускавецькому інформаційно-курортному центрі, буде дійсний у будь-якій країні світу

Минулого тижня у Трускавці послугою «Шлюб за добу» скористалися троє пар, з яких 4 осіб – громадяни України, 2 – іноземці (громадяни Республіки Польща).

Як пише «Четверта студія», про це на щотижневій апаратній нараді в Трускавецькій міській раді повідомив директор КП «Трускавецький інформаційно-курортний центр» Роман Маєвич.

Офіційна послуга “шлюб за добу” доступна для громадян України та іноземців. Все відбувається швидко, без зайвої бюрократії. Сьогодні подаються документи, завтра оформляється офіційний шлюб. Послуга підходить для таких осіб:

– хто прийняв спонтанне рішення, і хоче оперативно одружитися, без місячного очікування і бюрократії,

– хто приїхав з-за кордону на декілька днів, і хоче терміново узаконити свої відносини,

– хто має намір одружитися з іноземцем, а за кордоном це зробити складно.

Шлюб за добу, зареєстрований у Трускавецькому інформаційно-курортному центрі, буде дійсний у будь-якій країні світу. Вартість послуги – 4 166,90 грн. Сюди входить: збір за оформлення термінового шлюбу, проведення урочистої церемонії та фотозону.

Шлюб за добу оформляється в офісі Трускавецького інформаційно-курортного центру. Також можна оформити цю послугу на виїзді, в такому випадку місце та час проведення потрібно узгодити заздалегідь.

Керівник ТІКЦу Роман Маєвич також повідомив на нараді, що ведеться робота з надання інформаційних послуг для туристів. Минулого тижня до ТІКЦу звернулося 34 особи, які отримали карти, путівники по місту та консультації фахівців. Відпочивальники та туристи отримують відповіді на поставлені запитання.

Серед додаткової роботи, яку здійснює Трускавецький інформаційно-курортний центр – розміщення позитивної інформації про Трускавець на туристичних порталах та інформаційних Інтернет-ресурсах, робота з агентами, які відправляють людей на відпочинок до Трускавця, зазначив Роман Маєвич.

Окрім того ТІКЦ планує запуск костюмованої екскурсії Трускавцем.

Міський голова Андрій Кульчинський зазначив, що робота над популяризацією Трускавця триває попри зменшення надходжень до бюджету. Згідно найновішого дослідження однієї з провідних соціологічних компаній України, Трускавець – у трійці найвпізнаваніших місцин Західної України (разом з Буковелем та Львовом). Завдання і ТІКЦу, і санаторіїв та готелів нашого курорту – матеріалізувати цю впізнаваність у приїзд реальних клієнтів, зазначив міський голова.

Коментарі

Позначки: , ,