Поліція затримала вбивцю 42-річної львів’янки (ФОТО)

Новини 03 Вересня, 2020 732

Фото: НПУ

Тіло жінки було виявлено 2 вересня на Левандівці

У Львові поліцейські оперативно затримали зловмисника, причетного до вбивства жінки. Раніше судимому 40-річному львів’янину загрожує до п’ятнадцяти років позбавлення волі.

Як пише “Четверта студія”, у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що 2 вересня о 16.48 у поліцію надійшло повідомлення про те, що у Львові, неподалік ґрунтової стежки, що веде до вулиці Чижевського, виявлено тіло жінки з тілесними ушкодженнями.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, оперативники карного розшуку, слідчі, кінологи та співробітники інших служб поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблої – 42-річної львів’янки, на її тілі експерти виявили сліди насильницької смерті.

Проведеними оперативно-розшукових заходами за кілька годин поліцейські встановили, що до вбивства жінки причетний 40-річний львів’янин. Зловмисник затриманий у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України. Невдовзі суд обере йому запобіжний захід

Слідчі Залізничного відділу поліції за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2 відкрили кримінальне провадження за ч.1 ст. 115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України. Санкція статі передбачає покарання – позбавлення волі на строк від семи до п’ятнадцяти років.

Досудове розслідування триває.

Коментарі

Позначки: , , ,