Поліція затримала колишнього заступника міського голови Винник (ВІДЕО)

Новини 12 Грудня, 2019 402

Фото: ФБ/Олег Тягнибок

У четвер, 12 грудня, у Києві правоохоронці затримали екс-депутата від «Свободи», колишнього заступника міського голови Винник Олексія Кайду.

Як пише «Четверта студія» з посиланням на «Винниківський вісник», про це повідомив «Захід нет» із посиланням на його однопартійця Руслана Андрійка.

Причина затримання – заява народного депутата від «Слуги Народу» Андрія Богданця.

Повідомляється, що причиною затримання стала бійка під час засідання аграрного комітету Верховної Ради України, у якій брав участь і Олексій Кайда.

За фактом бійки поліція порушила карну справу за статтею «Погроза або насильство щодо державного або громадського діяча».

Нагадаємо, від січня 1995 до березня 1999 року Олексій Кайда працював спеціалістом із приватизації житла виконавчого комітету Винниківської міської ради. У 2003–2004 був заступником голови міста Винники.

Сьогодні о 5 ранку, в кращих гебістських традиціях, особи, які називають себе правоохоронцями почали ломитися в помешкання Олег Куцин – командира добровольчої чоти Карпатська січ та Олексій Кайда, ветерана московсько-української війни, народного депутата України 7 скликання.Причина – заява нардепа від СН Андрій Богданця. Того самого раніше судимого провокатора, який учора отримав відсіч за хамство на засіданні Аграрного комітету.Олексія Кайду намагаються забрати до Печерського райвідділку поліції.

Опубліковано Олегом Тягнибоком Середа, 11 грудня 2019 р.

Відео: ФБ/Олег Тягнибок

 

 

 

Коментарі

Позначки: