Поліція шукає винуватця і свідків смертельної ДТП у Львові

Новини 13 Листопада, 2020 506

Фото ілюстративне з відкритих джерел

69-річний чоловік випав з автобуса на тротуар та від отриманих травм помер на місці події

Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка у Львові.

Як пише «Четверта студія», у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області повідомили, що 12 листопада близько 17.40 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про чоловіка, який загинув внаслідок ДТП на зупинці громадського транспорту по вулиці Грінченка у Львові.

На місці події працювали слідчі відділу розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління поліції Львівщини. Правоохоронці встановили особу загиблого – 69-річного мешканця одного з сіл Жовківського району. За словами очевидців події, чоловік нібито випав з автобуса на тротуар та від отриманих травм помер на місці події.

За фактом слідчі, за процесуального керівництва Львівської місцевої прокуратури №2, відкрили кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (Порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами) Кримінального кодексу України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк від трьох до восьми років з позбавленням права керувати транспортними засобами на строк до трьох років або без такого.

Проводиться досудове розслідування, правоохоронці встановлюють обставини події.

‼️Увага‼️ Поліцейські встановлюють обставини загибелі чоловіка у Львові

Опубликовано Світланой Добровольськой Четверг, 12 ноября 2020 г.

 

Як повідомлялося, 12 листопада о 17:40 год. у м. Львові, на перехресті вулиць Чигиринська та Грінченка, із невстановленого автобуса під керуванням невстановленого водія під час відкривання дверей випав на тротуар пасажир, мешканець с. Зашків Жовківського району 1951 року народження. Пасажир від отриманих внаслідок падіння травм загинув на місці події. Автобус з місця події поїхав.

 

Коментарі

Позначки: , , , , , , ,