Поліція побачила хуліганство активістів у міській раді Львова

Новини 12 Грудня, 2019 291

Фото: ФБ/Христина Процак

Правоохоронці встановлюють обставини події та причетних осіб. Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Сьогодні, 12 грудня, близько 9.40 у поліцію надійшло повідомлення про те, що група осіб, пошкодивши вхідні двері у будівлю Шевченківської районної адміністрації, зайшли у сесійну залу.

На місці події працювали слідчо-оперативна група, співробітники управління превентивної діяльності, поліції діалогу, інших служб та підрозділів поліції Львівщини на чолі із т.в.о. заступника начальника Головного управління Національної поліції у Львівській області старшим лейтенантом поліції Дмитром Міхальцем.

12.12.2019Початок сесіі в Львівській міській раді, добровольці прийшли до мера задати питання про те що в змі ( zaxid.nеt ) які належать родині меру Садовому А.І. назвав іх Галицькими тітушками

Опубліковано Igor Zinkevych Середа, 11 грудня 2019 р.

За даним фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.296 (хуліганство) КК України. Санкція статті передбачає покарання – обмеження волі на строк до п’яти років або позбавлення волі на строк до чотирьох років.

Поліцейські встановлюють причетних осіб та обставини події.

Коментарі

Позначки: , ,