Поліція Львівщини розшукує водія, який переїхав жінку і сховав її тіло в лісосмузі

Новини 08 Липня, 2018 38

Фото ілюстративне з відкритих джерел

На Львівщині невідомий водій скоїв смертельний наїзд на жінку і з місця події втік, попередньо відтягнувши до лісосмуги тіло загиблої.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Нацполіції області,  в Бродівське відділення поліції 7 липня, близько 19.00, зателефонував чоловік, який повідомив, що у лісосмузі неподалік автодороги Київ-Чоп, на ділянці між містами Броди та Радивилів Рівненської області, знайшов тіло жінки без ознак життя.

Слідчо-оперативна група, виїхавши на місце події, встановила, що вона померла внаслідок отримання тілесних ушкоджень, характерних для дорожньо-транспортної пригоди, Після цього тіло загиблої було відтягнуте з місця події та покинуте у лісосмузі.

За фактом відкрите кримінальне провадження за ч.2 ст.286 КК України (порушення правил безпеки дорожнього руху або експлуатації транспорту особами, які керують транспортними засобами). Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк до восьми років.

Поліцейські встановлюють особу загиблої жінки, а також встановлюють  особу водія, який спричинив її смерть та місце знаходження транспортного засобу, яким він керував.

«Звертаємося до усіх, хто володіє інформацію про автопригоду, з проханням допомогти розкрити цей злочин. Якщо хтось став свідком події чи володіє записом відеореєстратора, де вона  зафіксована, просимо звернутися на оперативну лінію «102» або у найближчий територіальний підрозділ поліції», – йдеться у повідомленні.

 

 

Коментарі

Позначки: , ,