Поліція Львівщини озвучила версію загибелі Юрія Сілецького

Новини 08 Листопада, 2021 2 001

Юрко Сілецький

Заступник директора Історичного музею зник 6 листопада, а вчора ввечері стало відомо, що його знайшли мертвим.

Про це “Еспресо.Захід” повідомила речниця поліції Львівщини Світлана Добровольська, пише Четверта студія.

“Відкрито кримінальне провадження за частиною 1 статті 115 ККУ з приміткою самогубство. Тіло скеровано на експертизи, правоохоронці встановлюють обставини смерті. Тіло було знайдене в лісовому масиві поблизу одного з сіл Львівського району”, – розповіли у прес-службі поліції.

З власних джерел “Еспресо.Захід” стало відомо, що Юрій Сілецький напередодні зникнення зателефонував рідним і повідомив, що повертається додому.

Друзі і близькі Сілецького не вірять, що чоловік був схильним до суїциду.

Нагадаємо, вчора, 7 листопада, повідомлялось, що Юрій Сілецький приблизно о 13:00 6 листопада виїхав з місця проживання у Винники, поїхав трасою в напрямку Тернополя та не повернувся. Львівське РУП № 1 ГУНП у Львівській області оголосило чоловіка у розшук.

Увечері стало відомо, що його знайшли мертвим.

7 листопада зранку очільник ГО “Варта-1” Ігор Зінкевич повідомив у Фейсбуці про те, що львівське РУП № 1 ГУНП у Львівській області розшукує 38-річного Юрія Сілецького, який є заступником директора історичного музею у Львові. Чоловік виїхав з місця проживання у місто Винники, та поїхав по трасі в напрямку міста Тернопіль, після чого зник.

“Розшукується Сілецький Юрій, 1983 р.н., який близько 6 листопада 13:00 год. виїхав з місця проживання у м. Винники, та поїхав по трасі в напрямку міста Тернопіль на автомобілі «Рено Меган», сірого кольору, д.н.з. ВС9288КР та не повернувся”, – йшлось в повідомленні.

Коментарі

Позначки: , , ,