Поліція більше двох місяців безрезультатно полює на «пустомитівського вбивцю» (ВІДЕО, ФОТО)

Новини 13 Травня, 2020 1 047

Фото ілюстративне з відкритих джерел

Поліція Львівщини продовжує розшук вбивці 22-річної дівчини, що сталось 1 березня у місті Пустомити.

Як пише «Четверта студія», 9 травня у відділі комунікації Головного управління Національної  поліції у Львівській області повідомили, що «поліцейські розшукують підозрюваного у скоєнні вбивства 22-річної дівчини та вогнепального поранення 41-річного чоловіка, що сталось 1 березня, близько 22.00 у місті Пустомити. Розшукується Тур Віктор Васильович, 1963 року народження, житель Харківської області. Прикмети: зріст близько 170 см, шатен, носить бороду. Одягнений у довгу коричневу шкіряну куртку, темно-синій светр та темні штани. Розшукуваний може бути озброєний».

Як повідомлялося, 1 березня близько 21.25 на оперативну лінію 102 надійшло повідомлення про те, що на вулиці Садовій у місті Пустомити сталась стрілянина, внаслідок чого поранено двоє осіб – молода дівчина та чоловік.

«Проведеними заходами було встановлено, що близько 21.00 на вулиці Садовій у Пустомитах 56-річний житель Харківської області вистрілив у голову своїй знайомій, 22-річній мешканці міста Яворів, а також поранив очевидця події, котрий кинувся на допомогу дівчині. Зловмисник втік на мікроавтобусі «Фольксваген Т5». На території Львівської області було введено поліцейську операцію , до розшуку та затримання зловмисника задіяні працівники усіх без винятку підрозділів поліції Львівщини, патрульні поліцейські та співробітники інших служб», – розповів начальник Головного управління Національної поліції у Львівській області полковник поліції Василь Віконський

Внаслідок отриманого поранення дівчина померла дорогою до лікарні у кареті «швидкої», а 42-річний мешканець Пустомитівського району з вогнепальним пораненням грудної клітини був госпіталізований.

Невдовзі в лісовому масиві між селами Наварія та Поршна Пустомитівського району поліцейські виявили мікроавтобус, на якому втік зловмисник.

Слідчі відкрили кримінальні провадження за ч.1 ст.115 (умисне вбивство) КК України та ч.2 ст.15, п.1 ч.2 ст.115 (замах на вбивство) КК України. Максимальне покарання, що загрожує зловмиснику – довічне позбавлення волі.

До пошуків “пустомитівського вбивці” долучилася його родина.

 

Коментарі

Позначки: , , , , ,