Поліцейські знайшли «бляхаря», який збив пішохода і втік, залишивши його помирати

Новини 13 Листопада, 2018 128

ДТП. Ілюстрація: ТВ Центр

Смертельне ДТП у Новому Роздолі

На Львівщині правоохоронці затримали водія, котрий скоїв смертельну ДТП та втік з місця події.

Як повідомили у відділі комунікації Головного управління Національної поліції у Львівській області, дорожньо-транспортна пригода сталася 12 листопада, близько 17.50, на проспекті Шевченка у місті Новий Розділ. Невідомий водій скоїв наїзд на пішохода – 24-річного місцевого мешканця та, не надавши йому допомоги, втік з місця події. Травмований пішохід був доставлений у реанімаційне відділення місцевої лікарні, проте, незважаючи на зусилля медиків, в ніч на 13 листопада помер від отриманих травм.

За цим фактом відкрито кримінальне провадження за ч.2 ст.286 (порушення правил безпеки дорожнього руху) КК України. Санкція статті передбачає покарання – позбавлення волі на строк до восьми років.

Проведеними оперативно-розшуковими заходами правоохоронці встановили, що до скоєння ДТП причетний водій автомобіля «СААБ», 28-річний мешканець одного з сіл Миколаївського району.

Зловмисник затриманий в порядку ст.208 КПК України, невдовзі суд обере для нього міру запобіжного заходу. Проводиться досудове розслідування.

Як стало відомо, автомобіль «СААБ», яким було скоєно наїзд на пішохода, має номерні знаки іноземної реєстрації.

Коментарі

Позначки: , ,