Поліцейські виявили порушення в роботі одного з львівських ринків

Новини 31 Березня, 2020 300

На керівника підприємства дільничні офіцери поліції Шевченківського відділу поліції склали протокол про адміністративне правопорушення.

Про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області, пише Четверта студія.

Сьогодні, 31 березня, під час відпрацювання дільничні офіцери Шевченківського відділу поліції виявили порушення правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19” на одному з ринків, а саме – перевищення допустимої кількості відвідувачів.

На керівника підприємства правоохоронці склали протокол про адміністративне правопорушення, передбачене ст.44-3 (Порушення правил щодо карантину людей) КУпАП. Санкція статті передбачає покарання – штраф на громадян від однієї до двох тисяч неоподатковуваних доходів громадян та на посадових осіб – від двох до десяти тисяч неоподатковуваних мінімумів доходів громадян.

Поліція Львівщини вкотре закликає керівників підприємств, установ та закладів неухильно дотримуватись правил карантину та вимог постанови Кабінету Міністрів України “Про запобігання поширенню на території України коронавірусу COVID-19”.

Коментарі

Позначки: , ,