Поліцейські внесли в базу «небіжчиків» колишнього львівського депутата (ФОТО)

Новини 17 Грудня, 2022 238

Підприємець щиро здивувався

Екс-депутат Львівської міськради несподівано для себе з’ясував, що перебуває в базі небіжчиків. Про кумедний випадок з дозволу чоловіка розповів львівський журналіст Роман Онишкеич у Facebook, пише Четверта студія.

Теперішній підприємець, а в минулому депутат Богдан Бедрило виявив, що внесений в базу померлих поліції ще 10 років тому, коли хотів оформити придбаний автомобіль.

«Надумав нещодавно пан Бедрило купити собі машину. Продавець у Києві, згідно з давнішими домовленостями, підігнав йому «Ніссан». Втішений Богдан взявся купувати і…оторопів. Процедуру здійснити не було можливості, оскільки покупець, сиріч Богдан Бедрило, внесений у базу даних МВС як померла особа. Оскільки продавець не мав наміру чекати,поки покупець доведе, що він живий, авто було куплено Бедрилом на знайому. А сам Богдан звернувся зі скаргою до міністра внутрішніх справ. У скарзі він ненав’язливо попросив: «Поновити мене в числі живих, внісши в базу МРЕВ відповідні зміни», – йдеться у дописі.

Невдовзі пану Богдану Бедрилу надійшла відповідь від відділу поліції №3 Львівського районного управління №2.

Живому чоловікові повідомили, що внаслідок перевірки «встановлено, що викладені Вами факти знайшли своє підтвердження…».

«Як виявилося, ще у 2012 році працівники Пустомитівського райвідділу з якогось переляку вирішили, що Бедрило помер і внесли його в «покійницьку базу».

Нині покарати нікого не можливо, бо «гробівники» вже не працюють в органах.

Богдан, звісно, дуже втішився, що живий, але цей відрадний факт не вирішив усіх його проблем. Авто на нього далі не переоформляють, бо, очевидячки, не до всіх дійшло, що мають справу з живим чоловіком, а не привидом. Тяганина триває.», – додав Роман Онишкевич.

До допису також докладені усі відповідні листи та звернення.

Коментарі

Позначки: