Політолог закликав ДБР відкрити провадження через політ Зеленського в Оман

Новини 05 Січня, 2020 1 878
Віктор Таран

Віктор Таран

Віктор Таран з нетерпінням чекає жартів на цю тему від “95 кварталу” і гнівних матеріалів від журналістів-розслідувачів та активістів, у першу чергу від тих, хто два роки тому критикував Порошенка

Політолог Віктор Таран наполягає, щоб ДБР відкрило фактову кримінальну справу проти Зеленського аналогічній тій, яку в 2019 відкрили проти Порошенка за візит на Мальдіви.

Про це Таран написав у Фейсбуці, пише Четверта студія.

“Не критикував Порошенка за його відпочинок на Мальдівах. Тому послідовно не критикуватиму Зеленського за його відпочинок в Омані. Він не бідна людина, і має повне право жити в готелі де номер коштує 4000 євро за ніч. Як людина, яка має відношення до великого бізнесу він має повне право перебувати в країні де офшорний рай (ну він же не лох у свої 42 повністю податки сплачувати. Да, і звісно не бачу жодних співпадінь у тому, що він поїхав до офшорної зони одразу після зустрічі на Буковелі з Коломойським. Яка різниця коли їхати?”, – написав Віктор Таран.

Зеленський в Омані. Фото Страна.UA

“Водночас, наполягаю, що тепер ДБР має відкрити фактову кримінальну справу проти ЗЕ аналогічній тій, яку в 2019 відкрили проти Петра за візит на Мальдіви. Також з нетерпінням чекаю жартів на цю тему від 95 кварталу і гнівних матеріалів від журналістів-розслідувачів та активістів. У першу чергу від тих хто два роки тому критикував Пороха. Ну і на останок порадію за відпочиваючих на Буковелі. Уявляю, як вони злякались, коли почули що ЗЕ до 9 січня буде на курорті. Це ж постійні проблеми з охороною, перекриття трас, катання в оточені спецпризначенців. А тепер – все чудово. Оманливий ЗЕ поїхав і вони можуть спокійно насолодитись відпочинком і Різдвом”, – написав політолог.

#ОманливийПреЗЕдентНе критикував Порошенка за його відпочинок на МальдівахТому послідовно не критикуватиму…

Опубліковано Viktor Taran Неділя, 5 січня 2020 р.

Коментарі

Позначки: , , ,