Поки що наслідки роботи Зеленського дають передумови для відкату та нищення держави, – Софія Федина

Новини 06 Вересня, 2019 166
Софія Федина. Фото: Прямий.

Софія Федина. Фото: Прямий.

Наслідки роботи Зеленського дають передумови для відкату та нищення держави.

Про це у прямому ефірі програми “Говорить Великий Львів” заявила народний депутат фракції “Європейська Солідарність” Софія Федина.

Вона також додала, що президент Зеленський порушив законодавство, накладаючи вето на закон про “Пласт”.

“Президент Зеленський порушив закодавство, коли ветував закон про Пласт. Він вже не мав права цього робити, бо 15-денний термін сплинув. А пам’ятаєте президент Зеленський казав, що зречеться свого посту, якщо порушить закон. Ось тут питання найцікавіше, бо можуть бути різні партії, але у кожного члена уряду є однакова відповідальність”,- наголосила політик.

Федина водночас заявила, що у перший тиждень засідань Верховної ради виникало питання “люди, а за що ми голосуємо”.

“І “фішка” не полягає у тому, щоб швидко наштампувати рішення, про які навіть ніхто не підозрює. Бо є факт, і я хочу наголосити, коли Слуги голосували з четверга на п’ятницю неодноразово виникало питання “люди, а за що ми голосуємо””, – додала Федина.

Вона також додала, що новостворені міністерства не матимуть фінансування впродовж року.

“І відповідальність тут у тому, що об’єднані міністерства з новими назвами не мають фінансування, бо не зазначені в бюджеті. Якщо говорити конкретно, то Міністерство у справах ветеранів об’єднали з Міністерством у справах окупованих територій, тому сьогодні ветерани не зможуть отримати,  фінансування проектів, не буде можливості вирішити ті, чи інші речі. У Верховній раді немає жодної відповідальності за свої дії. І мені би дуже хотілось, щоб десь взялась “кнопка паузи”, і зокрема, люди, які голосували за Зеленського, нажали цю кнопку, а після цього почали думати, якими будуть наслідки. Поки що наслідки роботи Зеленського дають передумови для “відкату” та нищення держави”, – підкреслила Софія Федина.

Коментарі

Позначки: , , ,