Погода у Львові та Львівській області: прогноз синоптиків на 14 грудня

Новини 13 Грудня, 2022 245

Фото: Укрінформи

У середу, 13 грудня, синоптики прогнозують у Львові та області сніг, ожеледицю та холодну погоду

Про це повідомляє Львівський гідрометцентр, передає Четверта студія.

Погода у Львові

У Львові 14 грудня день буде хмарним із проясненням. Без істотних опадів, лише ввечері невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці слабкий туман. Вітер південно-західний, 5 – 10 м/с. Температура впродовж доби від -12° до -2°. На дорогах ожеледиця, можлива погана видимість.

Погода на Львівщині

На Львівщині у середу синоптики прогнозують хмарну із проясненням погоду. Без істотних опадів, лише ввечері невеликий мокрий сніг. Вночі та вранці слабкий туман. Подекуди ожеледь. На дорогах ожеледиця. Температура впродовж доби від 13° морозу до 0°.

Загалом погоду 14 грудня визначатиме північно-західна периферія антициклону з центром над півднем України..

На заході Львівщини, зокрема в Самборі, триматиметься хмарна погода. Пообіді та ввечері сніжитиме. Температура повітря впродовж доби становитиме від 7° до 2° морозу, пише Еспресо.

На сході, у Золочеві й на околицях, день буде переважно хмарним. Температура повітря становитиме від 7° до 2° морозу.

На півдні області, у Стрию день буде хмарним із проясненням. Без опадів. Температура повітря триматиметься на рівні від 6° – 1° морозу.

На півночі, зокрема в Червонограді день у Червонограді буде переважно хмарним. Ввечері ймовірно падатиме сніг. Температура упродовж доби коливатиметься від 8° до 2° морозу.

Коментарі

Позначки: