Погода: снігопади, місцями сильні

Новини 03 Грудня, 2017 45

Температура повітря вдень складе від +2 до +11

2 грудня майже всієї території України очікуються снігопади, місцями сильні, на Заході мокрий сніг, температура повітря вдень складе від +2 до +11. Про це повідомляє Гідрометцентр Державної служби України з надзвичайних ситуацій.

За прогнозами українських синоптиків, на сході країни не очікується опадів – погода сонячна, температура повітря вдень складе від +7 до +11, вночі до +5.

На півдні частково без опадів, в Одеській і Миколаївській області дощі. Вдень повітря прогріється до +8 до +11, в Криму від +15 до +17.

На заході прогнозується вночі мокрий сніг, вдень снігопади посиляться, температура вдень від +2 до +4, вночі – від -3 до 0.

У північних областях вночі мокрий сніг, удень дощ із мокрим снігом, температура вдень від +2 до +5 . У центральній частині теж очікуються опади – дощ з мокрим снігом, в Житомирській області мокрий сніг, температура вдень становитиме від +2 до +5.

Погода в Києві. Температура повітря від +2 до +4 вдень і від -2 до 0 вночі. Вітер північний, 5-10 м/с. Вночі та вдень очікуються опади – мокрий сніг.

Коментарі

Позначки: