Погода на вихідні: туман, сніг, хуртовини

Новини 01 Грудня, 2017 114

Водіїв закликають бути максимально уважними за кермом

Унаслідок впливу та проходження атмосферних фронтів від Балканського циклону та вторгнення холодної повітряної маси з північного заходу, на Львівщині 2 – 5 грудня очікується зміна погодних умов. Уночі та вранці завтра у Львові подекуди туман видимістю 200-500 м, завтра на дорогах ожеледиця, місцями налипання мокрого снігу. Про це повідомляє Львівський регіональний центр з гідрометеорології.

Удень 2 та 3 – 5 грудня очікується часом мокрий сніг та сніг, подекуди налипання мокрого снігу. Вдень 3 та вночі 4 грудня – місцями сильний сніг. На дорогах ожеледиця, снігові замети. Вітер північно-східний з переходом на північно-західний, 9 – 14 м/с, подекуди хуртовини. Температури повітря вночі 1 – 6° морозу, вдень від 2° до 3° морозу.

Водіїв закликають бути максимально уважними за кермом, обирати помірну швидкість і дотримуватись безпечної дистанції між транспортними засобами, обов’язково вмикати фари. Слід пам’ятати, що під час ожеледиці на дорожньому покритті збільшується гальмівний шлях, саме тому необхідно обирати безпечний швидкісний режим, враховувати інтенсивність руху, а також особливості і стан транспортного засобу.

Максимально обережними просять бути і пішоходів: носити взуття з неслизькими підошвами та переходити дорогу лише у спеціально призначених для цього місцях.

Коментарі

Позначки: