Побився за булку вартістю 6,5 грн: на Львівщині судили чоловіка за крадіжку з магазину

Новини 19 Січня, 2022 59

Побився за булку вартістю 6,5 грн: на Львівщині судили чоловіка за крадіжку з магазину

Чоловік побився за булку вартістю 6,50 грн та отримав чотири роки ув’язнення

У Червонограді, що на Львівщині до чотирьох років ув’язнення засудили чоловіка, який протягом трьох місяців крав із супермаркетів продукти харчування. Під час останньої крадіжки він побився з охоронцем магазину через булку за 6,5 грн.

Про це з посиланням на вирок Червоноградського міського суду Львівської області, повідомляє ТСН.ua.

Чоловік від травня до липня 2021 року переріодично цупив з супермаркетів продукти харчування: ковбасу, сир, шоколад, хамон та шоколадну пасту.

За даними матеріалами суду, чоловік вкрав із супермаркетів товару на майже 1500 грн.

Так, 15 липня в приміщенні одного зі супермаркетів чоловік вкрав булку за 6,5 грн. Це помітив охоронець та вимагав від підозрюваного повернути товар. Через це між чоловіками сталася бійка.

Підозрюваний визнав провину в крадіжках продуктів харчування, проте заявив, що за булку він планував заплатити, але охоронець супермаркету нібито його побив, а після цього сказав, що він може не оплачувати товар.

Охоронець у суді пояснив, що він намагався переконати підозрюваного повернути булку, через що той його вдарив. Це підтвердила і працівниця магазину.

Під час судового процесу з’ясувалось, що підозрюваний уже раніше був засуджений за аналогічні злочини.

Суд визнав чоловіка винним за ч. 2 ст. 185, ч. 2 ст. 186 КК України. Його засудили до 4 років позбавлення волі. Також підозрюваний повинен заплатити одному із супермаркетів 1312 грн за вкрадені продукти.

Коментарі

Позначки: , ,