Побиття волонтерки у Дніпрі потребує серйозного розслідування, – Княжицький

Новини 27 Серпня, 2020 56

Микола Княжицький. Фото 4studio

Побиття волонтерки у Дніпрі охороною президента Володимира Зеленського має бути розслідувано і винні мають бути покарані.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат фракції “Європейської Солідарності” Микола Княжицький, пише “Четверта студія”.

“Зеленський обіцяв людям, що буде їздити велосипедом на роботу, спілкуватися з людьми. Та й партія ця називається “Слуги народу”. Отже, народ хоче спілкуватися зі своїми слугами. Сама ця влада пояснила людям. що вони є доступними, близькими до людей. Тому нічого дивного, що люди вважають, що мають повне право поспілкуватися зі своїм президентом, немає”, – сказав Княжицький.

Він зауважив, що очевидно, що одна справа говорити і займатися піаром, а зовсім інша – справді з людьми спілкуватися.

“І якщо сталося те, що сталося… Ми бачили різні пояснення Служби державної охорони та інших осіб. Очевидно, що це потребує серйозного розслідування і покарання винних, якщо такі є… Те, що служба охорони побила волонтерку – це абсолютно ганебний кричущий і жахливий випадок! Це має бути розслідувано і винні мають бути покарані. І президент мав би зустрітися з цією волонтеркою, попросити в неї вибачення за дії своєї служби, якщо це дійсно так, або принаймні доручити це розслідувати, а не удавати, що нічого не сталося”, – додав Княжицький.

Коментарі

Позначки: , , ,