Після закінчення президентського терміну Зеленського будуть судити, – Поляков (ВІДЕО)

Новини 14 Травня, 2021 3 151

Володимир Зеленський. Фото: censor.net

Після закінчення президентського терміну Володимира Зеленського чекає суд та вирок.

Про це в ефірі “Прямого” заявив народний депутат з депутатської групи “Партія “За майбутнє” Антон Поляков, пише Четверта студія.

“Будуть судити Зеленського, і вирок буде йому. Опонентами будуть український народ і виборці… Насправді всі ті статті, що комусь зараз намагаються безграмотно “пришити”, можливо, і треба комусь “пришивати”, у тому числі по державній зраді. Я думаю, всі ці статті наздоженуть самого ж Зеленського”, – наголосив він.

Народний депутат також висловив незадоволення роботою команди Зеленського та тим, що “Банкова кульгає”.

“Як би вони не розповідали, що все було погано п’ять років тому, проте вони забувають, що вже (пройшло – ред.) два роки. І вони кульгають конкретно, беззубі, нічого не робиться. “Нормандія” для чого? Що вони там будуть говорити та що робити? Де законопроєкти, обіцяні Зеленським? Де законопроєкти, обіцяні Корнієнко, які допомогли б хоч якось нормалізувати проведення безпечних виборів. Вони їх навіть на підконтрольній території не проводили”, – зазначив Поляков.

“Де нормальна робота ТКГ, яку необхідно перезавантажити? Це однозначно. Тому що те, що там зараз відбувається, воно ні до чого не призводить. Як він кричав з приводу того, що буде новий виток російсько-українських відносин. Де це все? Де зустріч або хоча б телефонна розмова з Путіним? Нас просто годують сніданками. “Президент світу”? Але гинуть то наші солдати…”, – резюмував нардеп.

Нагадаємо, 5 травня президент України Володимир Зеленський провів телефонну розмову з сенатором США, співголовою Українського кокусу в Сенаті Робертом Портманом, в якій, зокрема, поінформував сенатора про ситуацію на Донбасі. Зокрема, Зеленський визнав провал встановлення перемир’я на Донбасі.

Раніше дипломат, міністр закордонних справ України (2007-2009) Володимир Огризко заявив, що президент України Володимир Зеленський своїми нетрадиційними кроками руйнує процес створення антипутінської коаліції.

Нагадаємо, Офіс президента України має погодити з Адміністрацією президента РФ терміни й місце проведення зустрічі президента України Володимира Зеленського з президентом Російської Федерації Володимиром Путіним.

Коментарі

Позначки: