Підроблений результат аналізу Зеленського на наркотики: клініка не могла сплутати документи

Новини 05 Квітня, 2019 344

Десять пунктів справжньої президентської програми Зеленського. Фото: відкриті джерела.

Пояснення клініки Eurolab щодо “технічної помилки” медсестри з датами у аналізах на вживання наркотичних речовин кандидатом у президенти України Володимира Зеленського не витримують жодної критики.

Про це написав відомий блогер Андрій Скатерний на своїй сторінці у Facebook, пише Прямий.

“З приводу помилкових дат в аналізах у Зеленського та їх пояснення. На основі власного досвіду в IT. Вступне: перші підсумки аналізів опублікували з датою подачі 2/04. Пояснили помилкою медсестри, що набирала текст. І це їх спалило остаточно”, – зазначив блогер.

Опубліковано Taras Kirichuk Пʼятниця, 5 квітня 2019 р.

Як зазначено на сайті Eurolab, вона являє собою “найсучасніший комплекс, сертифікований TUV ZUD ISO 9001: 2008 та ISO 15189: 2012.”.

” Що це означає? Зокрема те, що у них все побудовано на сучасній системі управління базами даних. В яку просто так вести дату заднім числом – бу-га-гашеньки. НЕ МОЖНА”, – підкреслив Скатериний.

За його словами, зазначена система у клініці виключає вплив будь-якого “людського фактору”.

“Шах і мат. Виходить, виходить, так. Або Eurolab купив ці сертифікати, або, що більш імовірно, що було трохи інакше. Файл, який ви бачите – це просто експорт з БД (бази даних – ред.)в якийсь формат, можливо Microsoft Word або Excel. Жодних аналізів, схоже, ніхто і не робив, або їх підсумки злили в каналізацію. Вони, мабуть, просто взяли старий чийсь файл і відредагували. Шкода немає електронної версії, вона б все довела”, – додав блогер.

“Для тих, хто в темі, все, що розповіли – тупо смішно. Всі знають, як виглядають файли експорту з БД, та й взагалі уявити, що в Євролабі підсумки аналізів набирають вручну… Не смішіть мої шкарпетки”, – підсумував Скатерний.

Зазначимо, у клініці Eurolab пояснили появу документи з різними датами збору біоматеріалів кандидата у президенти Володимира Зеленського “помилоюи співробітника, який хвилювався”.

Підробку у документах помітили й інші користувачі мережі:

Коментарі

Позначки: