Підкорюємо гірські вершини на візку: On3wheels здійснить 12 походів у цьому році

Новини 29 Травня, 2018 136

У суботу, 26 травня, ГО «On 3 wheels – Фонд здійснення мрій» відкриє сезон-2018. Активісти проекту, учасники та волонтери зійдуть на гору Парашку (1268,5 м), що у Сколівських Бескидах та відвідають водоспад Гуркало.  Цей похід – здійснення мрії  Христини, вихованки навчально-реабілітаційного центру «Джерело».

Активісти проекту On3wheels вже неодноразово доводили, що люди з інвалідністю можуть жити активно, повсякчас здійснюючи свої найзаповітніші мрії. «Ми хочемо допомогти тим людям, які не бажають залишатися у чотирьох стінах, а прагнуть подорожувати та підкорювати нові вершини. Тому цього року ми плануємо здійснити 12 походів у гори за допомогою спеціального візка – жульєтки. У наших планах відвідати живописні місця України», – зазначає координатор проекту Сашко Луцик.

Загалом активісти запланували 12 походів на 2018 рік. Усі походи будуть здійснені у тепліший період року: з травня по жовтень.

Нагадаємо, люди з інвалідністю мають змогу підкорювати гірські вершини за допомогою спеціального французького возика LaJoelette. Так торік команда On3wheels здійснила 12 походів для людей з інвалідністю у різні точки українських Карпат за допомогою жульєтки, зокрема підкорили Говерлу.

Усі охочі теж можуть долучитись до нашої дружньої команди, стати волонтерами, учасниками, лідером походів, для того щоб здійснити ще більше мрій!

Стежити за проектом можна у Facebook. За детальною інформацією звертайтесь за телефонами: 0937293855 – Сашко Луцик.

 

ДОВІДКА: команда On3wheels у 2016 році здійснила унікальну велоподорож до Лісабону. Тоді разом з Іваном Маслюком, який живе з ДЦП, вони перетнули 12 країн. Іван самотужки подолав 5000 км за 100 днів на спеціальному триколісному велосипеді, на якому можна крутити педалі руками. Саме тому проект здійснення мрії отримав назву On3wheels (На трьох колесах). Хлопці не залишилися осторонь проблем людей з інвалідністю і приїхавши додому розпочали новий і унікальний для України проект La Joëlette – підкорення вершин людьми з інвалідністю, який успішно впроваджують другий рік поспіль.

Коментарі