Під прикриттям карантину влада в Україні намагається збудувати тоталітарну державу, – Федина

Новини 24 Травня, 2020 1 466

Фото: "Про Львів"

Нинішня влада, прикриваючись карантинними обмеженнями, намагається максимально посилити репресивні інструменти для боротьби з опонентами. Про це на Майдані Незалежності зі сцени під час Всеукраїнської акції «Стоп реванш» заявила волонтерка, народний депутат України Софія Федина.

Я сьогодні дякую кожному, хто вийшов на майдани. Якщо ми сюди прийшли, то нам не «какая разница», нам не «главное заасфальтованая улица», не «главное мир во всем мире», коли з пістолетом біля голови розстрілюють український народ, нам важлива самодостатня українська держава», – наголосила Софія Федина.

«Сьогодні тут зібралися три найбільші «терористки», яких «потерпілий» боїться найбільше: я, Маруся Звіробій і Тетяна Чорновол. Ми готові виходити, бо під прикриттям карантину багато речей почало творитися не тільки показово: зневаження армії, заруба економіки. Але вони почали під прикриттям карантину будувати тоталітарну державу, де все контролюється, де впроваджується новітнє рабство, де людина стає ніким, як це було в Совєцькому Союзі», – застерігає Софія Федина.

«Рік тому я думала, що, можливо, це несвідомо, можливо не навчились, не пояснив хтось. Зараз я впевнена, що все це свідомо і якщо не поставити блок, то відбити атаку може бути пізно», – зазначає Федина.

«Як в 2014, так і сьогодні я нікому не дозволю принижувати захисників України. Мої захисники – це герої, наші захисники – це герої. Для мене маркером є українська пісня, книга, історія і гуманітарна сфера. Я не хочу перегляду мовних квот, хочу, щоб звучала українська мова і її не треба було захищати від московського вторгнення.

Для мене маркером є самодостатня українська держава, яка сформує сильну і успішну економіку. Я чомусь вважаю спецоперацією те, що коли з’явився новий парламент, «Слуги» понаприймали законопроектів, які знищують малий і середній бізнес, хоча саме він тримає українську державу. Тому я хочу, щоб в моїй державі були сприятливі умови для бізнесу, а держава не заважала людям заробляти копійку. Правда, тоді ж люди і захочуть заплатити податок.

Для мене маркером є, коли державу поважають у світі. І я шалено пишалася минулих 5 років, коли люди, їдучи за кордон, поверталися сюди і казали «Я пишаюся Україною». Тому що бути українцем означало бути творцем, сильним і успішним», – переконана Федина.

Вона закликала до єдності патріотичні сили, особливо перед місцевими вибороми, які мають відбутися восени цього року.

«Якщо на місцях більшу частину отримає ОПЗЖ, яка отримує левову частину падіння рейтингу Зеленського, то буде біда по всій українській державі», – наголошує Софія Федина.

Коментарі

Позначки: , ,