Під ЛОДА водії автобусів вимагають дозволити міжміські перевезення (ФОТО)

Новини 05 Червня, 2020 2 255

Акція водіїв «Дайте возити людей!» під ЛОДА, фото 4studio

Сьогодні, 5 червня, під стінами ЛОДА зібрались десятки водіїв автобусів, які займаються міжміськими перевезеннями, інформує 4studio.

Акція працівників АТП має на меті привернути увагу до масового безробіття і тих проблем, які криються за простоєм міжміського транспорту впродовж місяців.

“Люди уже котрий місяць на карантині, уже втрачають останні запаси і терпець. Тим часом нелегальні перевізники, можливо, за мовчазного сприяння влади, ще більше розвинули свої небезпечні рейси. Лише у районі Стрийського автовокзалу у Львові щодня курсує приблизно півсотні «лівих» рейсів. Чи можуть там заразитися люди, запитання риторичне. Зайве й казати, що податків із таких «бусів» держава і близько не бачить, на відміну від легальних перевізників регіону”, – зазначають організатори акції.

Активісти оприлюднили список своїх вимог:

– Дозволити роботу транспорту, гарантувати водіям право на працю, а пасажирам – свободу пересування,
– Ввести представника транспортників регіону до складу обласної комісії з надзвичайних ситуацій, рішення про транспорт не приймати без перевізників,
– Нарешті «побачити» небезпечну роботу нелегалів-перевізників, які не тільки не гарантують безпеку перевезень і сплату податків, а й криміналізують ринок транспорту, що і показала стрілянина в Броварах.

Учасники акції сподіваються, що їхня присутність допоможе сьогоднішній комісії з надзвичайних ситуацій прийняти зважене рішення з врахуванням інтересів громадян Львівщини.

Коментарі

Позначки: , , , , ,