Під час місцевих виборів на Львівщині зафіксували кілька порушень

Новини 30 Жовтня, 2017 61

До правоохоронців надійшло чотири повідомлення про події, пов`язані з виборчим процесом.

Грубих порушень правопорядку під час проведення виборів депутатів сільських, селищних, міських рад в об’єднаних територіальних громадах і відповідних сільських, селищних, міських голів, які відбувалися на територіях Миколаївського, Старосамбірського, Самбірського, Сокальського, Сколівського, Мостиського та Пустомитівського районів області – не зафіксували.

Протягом минулої доби, 29 жовтня, до поліції надійшло чотири повідомлення про події, пов’язані з виборчим процесом. Звернення зареєстровані у Пустомитівському та Старосамбірському відділеннях, а також у Самбірському відділі поліції, про це інформує відділ комунікації поліції Львівської області.

Об 11.04 звернувся спостерігач виборчої дільниці села Ракова Старосамбірського району, який повідомив, що станом на 10.45 члени виборчої комісії видають бюлетені для голосування без пред’явлення виборцями паспортів громадянина України.

Ще одне повідомлення надійшло об 11.40 від одного із спостерігачів виборчої дільниці в селі Погірці Самбірського району про те, що виборець намагався винести поза межі виборчої дільниці (в коридор) бюлетень для голосування.

О 17.36 у Пустомитівське відділення поліції звернулась спостерігач виборчої дільниці селища Щирець, котра повідомила, що на дошці оголошень не оприлюднена передбачена законодавством інформація, а також про те, що печатка СВК зберігалась не у призначеному місці.

О 18.26 у Старосамбірське відділення поліції надійшло повідомлення від одного із спостерігачів про те, на виборчій дільниці у селі Ракова голова виборчої дільниці відмовилась предявити йому протокол засідання комісії.

Дані звернення зареєстровано в Журналі Єдиного обліку.

Нагадаємо, вже є перші результати місцевих виборів на Львівщині.

 

Коментарі

Позначки: , ,