Піар – то найкраще, що вдається Садовому на посаді міського голови, – Синютка

Новини 09 Жовтня, 2020 190

Олег Синютка. Фото 4studio

Про харизму і міську господарку в інтерв‘ю народного депутата

Садовий дуже успішний в піарі. І це справді у нього виходить. І якщо мене запитають, хто найкращий в піарі, то, звичайно, це міський голова Садовий. Але робота міського голови – це має бути не лише піар. Це ще, крім того, і забезпечення комфортного життя для львів’ян. Це світло, це вода, каналізація, дороги. Повірте, що це не є найсильнішою стороною сьогоднішнього міського голови.

Як пише «Четверта студія», так прокоментував народний депутат України від «Європейської Солідарності» Олег Синютка в інтерв’ю Цензор.нет  харизматичність міського голови Львова Андрія Садового  у якого, за висловом журналіста, є «загадкове поблискування окулярами, стиль, вміння напрочуд гарно формулювати».

Як зазначив Синютка, «харизма не вимірюється лише піаром. Він справді дуже успішний в піарі. І це справді у нього виходить».

«І якщо мене запитають, хто найкращий в піарі, то, звичайно, це міський голова Садовий. Але робота міського голови – це має бути не лише піар. Це ще, крім того, і забезпечення комфортного життя для львів’ян. Це світло, це вода, каналізація, дороги. Повірте, що це не є найсильнішою стороною сьогоднішнього міського голови. Як не найсильнішою стороною є і патріотична позиція. І вважаю, що львів’яни цього не заслуговують», – наголосив Синютка.

Він також зазначив, що коли нещодавно львів’яни вийшли на протест проти того, що сьогоднішня влада дозволила бойовикам перевіряти позицію українських Збройних сил на Донбасі, нікого – ні міського голови, нікого з його команди – не було серед людей в цей тяжкий момент!

«Там треба показувати українську патріотичну позицію. А не розказувати про неї зі своїх каналів», – заявив Синютка.

Повну версію інтерв‘ю народного депутата України від партії «Європейська Солідарність», кандидата на посаду міського голови Львова Олега Синютки читайте на «Цензор.НЕТ».

 

Коментарі

Позначки: , ,