Петиція за відставку Зеленського набрала необхідну кількість голосів

Новини 17 Липня, 2020 5 550
Володимир Зеленський. Фото: 4studio.

Володимир Зеленський. Фото: 4studio.

Петицію за відставку Володимира Зеленського з посади президента України, через порушення закону, набрала необхідну кількість голосів.

Про це йдеться на сайті президента.

“18 квітня 2019 року в програмі “Право на владу” Володимир Зеленський пообіцяв подати у відставку, якщо порушить закон. Цим він обнадіяв і здобув підтримку 73% виборців у другому турі, який пройшов через чотири дні після тієї заяви. 7 липня 2020 року президент Володимир Зеленський зізнався, що не задекларував 5,1 млн грн доходів від погашення ОВДП і цим порушив закон “Про запобігання корупції”, – нагадує автор петиції.

“Ми, що підписалися нижче, закликаємо президента Володимира Зеленського виконати свою передвиборчу обіцянку і подати у відставку з посади президента України через порушення закону!.. Або визнати, що за чотири дні до другого туру він збрехав своїм виборцям”, – мовиться у зверненні.

Нагадаємо, Національне агентство з питань запобігання корупції виписало президенту Володимиру Зеленському два адміністративних протоколи за несвоєчасну подачу повідомлення про суттєві зміни в майновому стані. Матеріали передадуть до суду.

Коментарі

Позначки: ,