Петиція про очищення центру Трускавця від торгівлі, за один день зібрала необхідну кількість голосів

Новини 28 Січня, 2020 491

Галасливий «сорочинський ярмарок» в самому центрі міста містян уже допік

Кілька годин одного дня знадобилося містянам оздоровниці, щоб підтримати петицію щодо відміни функціонування торгівлі в центрі курортного міста. Такої єдності не бачили давно. Швидка реакція трускавчан та підтримка петиції свідчить про те, що галасливий «сорочинський ярмарок» в самому центрі міста – майдані Незалежності – містян уже допік.

Як пише “Четверта студія” з посиланням на “Джерела Трускавця”, зареєстрував петицію 27 січня активний мешканець Трускавця  Андрій Пфайфер. І уже до кінця дня петиція набрала 100 необхідних для розгляду міською радою голосів. Тож тепер її мають розглянути в мерії.

скрін.jpg

Додамо, майдан Незалежності у Трускавці з дозволу місцевих посадовців перетворили кілька років тому в суцільний базар – тут вживають алкогольні напої, смажать, варять, торгують, розважаються на усі лади. Державний прапор на флагштоці опинився в оточенні торговельного інвентаря, що в святкові дні та урочисті події унеможливлює віддати шану державним атрибутам. Таке явище є просто ганебним! Тож не дивно, що трускавчани згуртувалися та підтримали петиції щодо заборони торгівлі в центрі курортного міста.

Коментарі

Позначки: , ,